Bouwmanagement, -advies en -coördinatie

De oprichter van Bouwonderneming Zagers, Henk Zagers, heeft al meer dan 15 jaar praktijkervaring als uitvoerder en is sinds 2014 geschoold in het aansturen, het houden van toezicht en het uitbrengen van advies bij diverse bouwprojecten. Hierdoor zijn wij in staat om uw bouwmanagement, bouwadvies en bouwcoördinatie in Zuidwolde of omgeving te verzorgen. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een uitvoerder of opzichter voor enkele dagen in de week of op projectbasis!

Diverse grote projecten

Door de kennis en ervaring binnen het bedrijf is Henk Zagers in staat om als onderaannemer op te treden bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het is voor hem geen enkel probleem om meerdere monteurs aan te sturen en hierbij de kwaliteit en algehele planning te bewaken. Ook houdt hij rekening met de andere onderaannemers die bij het bouwproject betrokken zijn. Voor de projecten kunt u denken aan een nieuwbouwproject waarbij kunststof kozijnen in 50 woningen moeten worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is het uitvoeren van een renovatieproject voor woningbouwverenigingen. Bouwonderneming Zagers beoogt hierbij om te communiceren in korte lijnen en om een goede kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. De projecten voeren we volgens de NEN-normen en het nieuwste bouwbesluit uit.

Toezichthouder of gehele coördinatie

Uitvoerder en opzichter Henk Zagers is tevens beschikbaar als bouwmanager. U kunt hem bijvoorbeeld inhuren om toezicht te houden op de bouwplaats of om een heel bouwproject te coördineren. Voor deze diensten kunt u een uurtarief of een prijs voor het volledige project afspreken. Te allen tijde ontvangt u hiervoor een offerte op maat. Schakel ons eveneens in bij de oplevering van een woning.

Wilt u meer weten over de diensten in bouwmanagement, -advies en -coördinatie? Neem contact op met Bouwonderneming Zagers uit Zuidwolde door te bellen naar 085-8882263 of door het contactformulier in te vullen. We zijn werkzaam door heel Noord-Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie vindt u door op de button hieronder te klikken.

Naar Montagers