Kunststof gevelbekleding en goten van Bouwonderneming Zagers

Als specialist in gevelelementen levert Bouwonderneming Zagers kunststof gevelbekleding en kunststof goten in Zuidwolde en omgeving. Kunststof heeft het grote voordeel dat het onderhoudsarm is. Het enige wat u hoeft te doen, is de elementen zo nu en dan schoon te maken!

Voordelen van kunststof gevelelementen

De eenvoud in onderhoud is slechts een van de voordelen van kunststof. Een ander voordeel is het groot aantal kleurschakeringen waar u uit kunt kiezen. Wanneer u de plaatsing door ons laat uitvoeren, nemen wij de maten bij u op locatie op. Twee dagen later kunnen we de goot of gevelbekleding plaatsen voor u. Het gemakkelijke onderhoud is overigens vooral handig voor de moeilijk bereikbare plekken, zoals een puntgevel of een daknok. Alleen een gevelbekleding of een goot bestellen en vervolgens zelf plaatsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Bouwonderneming Zagers is bovendien beschikbaar voor de renovatie en restauratie van gevelelementen. Bij de renovatie adviseren we regelmatig om de bestaande goot of gevelbekleding te vervangen door kunststof. Zo voorkomt u terugkerende reparaties en heeft u in de toekomst een goot die zeer gemakkelijk in onderhoud is.

Overige gevelproducten

Tot slot kunt u bij ons terecht voor het opknappen van een dakboei en het bekleden van een dakkapel. Wij zorgen ervoor dat uw gevel in een nieuw jasje wordt gestoken. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Graag komen we bij u op locatie langs om de opties te bekijken en om u te voorzien van persoonlijk advies.

Wilt u een goot of gevelbekleding bestellen? Bouwonderneming Zagers uit Zuidwolde is hét adres voor kunststof gevelbekleding en goten. De goot of gevelbekleding plaatsen kunt u eveneens aan ons overlaten. Dit doen we uiteraard op vakkundige wijze. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 085-8882263. Via het contactformulier stelt u eventueel al uw vragen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Naar Bouwonderneming Zagers