Kunststof kozijnen bestellen en laten monteren

Bouwonderneming Zagers levert diverse soorten kunststof kozijnen in Zuidwolde en verdere omgeving. Wij zijn onder andere leverancier van de topmerken Veka, Gealan en Schüco. Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbare levering. Daarbij hebben wij voldoende keuze om aan te sluiten bij elke woonstijl. Ook kunnen wij voor u vakkundig kozijnen monteren.

Kozijnen passend bij uw woning

Wij vinden het belangrijk dat kozijnen goed aansluiten bij de stijl van uw woning én bij uw woonwensen. Om die reden hebben we verschillende merken geselecteerd. De kozijnen van bijvoorbeeld Veka en Schüco hebben een frisse uitstraling voor een betaalbare prijs en die van Gealan biedt daarnaast vele mogelijkheden in maatwerk. Een kozijn op maat is handig bij erkers, ronde ramen en bijzondere dakconstructies. Wij vertellen u met genoegen over de mogelijkheden hierbij. De onderdelen leveren we doorgaans binnen 6 tot 8 weken. U kunt ervoor kiezen om de producten bij u op locatie te laten bezorgen of bij ons in Zuidwolde af te halen.

Vakkundige plaatsing

Naast het leveren kunnen wij de kozijnen plaatsen. We komen dan eerst bij u langs om de maten op te nemen en om een gedegen advies te geven. Samen met u kunnen we vervolgens verschillende proefstukken bekijken. Het is tevens mogelijk om geplaatste kozijnen te bekijken. Hiervoor hebben wij diverse referentie-adressen die we gezamenlijk op afspraak kunnen bezoeken. Tijdens het adviesgesprek denken wij natuurlijk graag met u mee, bijvoorbeeld over de draairichting van het raam. Na het gesprek ontvangt u een offerte en na de ondertekening zullen wij de kozijnen bestellen en spoedig plaatsen. Op de producten en op de montage ontvangt u bovendien een passende garantie.

Heeft u vragen over de kunststof kozijnen van Bouwonderneming Zagers? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8882263 of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn werkzaam in Noord-Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Meer informatie vindt u evengoed door op de button hieronder te klikken.

Naar Bouwonderneming Zagers