Aanbouw van een serre of veranda

Bouwonderneming Zagers verzorgt met genoegen uw aanbouw in Zuidwolde en omgeving. Ons kunt u met een gerust hart uw serre of veranda laten bouwen. Wij realiseren buitengebouwen met een degelijke constructie die gemaakt zijn van het beste materiaal. Ook kunnen wij aanverwante tuinmeubelen leveren, zoals banken en tafels.

Hoogwaardige buitengebouwen

Elke serre en veranda die wij vervaardigen is maatwerk, aangezien de situatie bij uw woning altijd op een degelijke wijze opgemeten moet worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren én om u te voorzien van een passend advies en een transparante prijsopgave. Zodra u akkoord bent met de prijsopgave, zullen we de onderdelen prefab (in onze eigen werkplaats) maken. Op deze manier veroorzaakt het aanbouwen van een buitengebouw bijna geen overlast en kunnen wij samen met u tot een goed en betaalbaar eindproduct komen.

Aanverwante tuinmeubelen

Bij Bouwonderneming Zagers is het bovendien mogelijk om houten tuinmeubelen op maat te laten vervaardigen. Hierbij kunt u denken aan tuinbanken, tafels, picknicktafels en schuurtjes. De picknicktafels kunnen we op een robuuste en stevige manier vormgeven, waardoor u deze langdurig kunt gebruiken. Wij doen er alles aan om u nog zo lang mogelijk plezier te geven aan buitenmeubels. De meubelstukken realiseren we overigens in onze eigen werkplaats en kunnen we eventueel als bouwpakket op de gewenste locatie afleveren.

Wilt u Bouwonderneming Zagers uit Zuidwolde uw veranda of serre laten bouwen in Noord-Overijssel, Drenthe, Friesland of Groningen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8882263 of door het contactformulier in te vullen. Via onderstaande button vindt u meer informatie over de soorten aanbouw die wij kunnen verzorgen.

Naar Bouwonderneming Zagers